Hirdetés

Kiszivárgott képeken a Motorola megfizethető, prémium kialakítású okosórája



|

Sportos dizájnnal és ígéretes specifikációkkal támad a Moto Watch 100.

Hirdetés

A Motorola bemutatásra váró okosórája, a Moto Watch 100 hetek óta fel-felbukkan a neten keringő pletykákban, a 91mobiles viszont nemrég "megbízható iparági forrásból" hozzájutott az új modell gyári rendereihez, méghozzá az állítólagos specifikációkkal együtt.

A képek és az adatok alapján a Lenovo tulajdonában álló márka egy egész ütős kütyüvel készül, annál is inkább, mert a titokzatos forrás szerint az óra egyszerre lesz "olcsó és prémium érzetű".

Hirdetés

Ahogy az a képeken is látható, a Moto Watch 100 tradicionális, kerek tokozással és szilikon szíjjal érkezik. A matt árnyalatú ház anyaga alumínium, a hátlap viszont műanyagból készül. Az óra oldalán két fényes gomb kapott helyet, további feltűnő részlet pedig a forgatható lünetta hiánya.

Ami pedig a specifikációkat illeti, a 91mobiles szerint a következő adatokra számíthatunk a Moto Watch 100 kapcsán:

  • 1,3 hüvelykes LCD kijelző, 360x360 pixeles felbontás
  • 42x46x11,9 mm-es méret
  • 29 grammos súly
  • 335 mAh-ás akkumulátor
  • Bluetooth 5.0
  • Pulzusfigyelés, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló + egyéb fitnesz funkciók
  • GPS, giroszkóp, gyorsulásmérő, fényérzékelő

A korábbi pletykák arra is kitértek hogy az órát a Snapdragon Wear 4100-as chip hajtja majd, és WearOS-t futtat, ezeket azonban a 91mobiles forrása nem erősítette meg. A hivatalos bejelentés viszont állítólag már "nagyon közel van", így az érdeklődőknek érdemes lehet éberen várni a Moto Watch 100-zal kapcsolatos híreket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.