Hirdetés

Kiszivárogtak a Google új Pixel készülékei, árakat is tudunk



|

A hátlapokról már vannak képek, és a vételárakra is fény derült. Sajnos a Pixel 2 XL nem lesz olcsó.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Google október 4-én mutatja be az új Pixel okostelefonjait - azonban a Droid Life türelmetlen volt, és már most hozzájutott néhány fontos információhoz és képhez. Még jobb, hogy az árakat is tudjuk. 

Hirdetés

Sajnos a Google nem a kedvező ár-érték arányt tűzte ki célul, igazából igazodik az idei trendekhez. Ennek megfelelően a Pixel 2 indulóra 649 dollár lesz, a Pixel 2 XL-é pedig 849 dollár. Lesz továbbá 49 dollárért egy Google Home Mini okoshangszóró és 99 dollárért egy frissített Daydream View VR-headset. 

Google Pixel 2 XL

A Google Pixel 2 XL (ez a hivatalos név) közel 6 hüvelykes kijelzőt kap, vékony kávával és kompakt méretekkel. Sajnos a képernyőről még nincs fotó, de a hátlapról igen, és még színkombinációk is akadnak. A kéttónusú verziók között van olyan, amely fekete és fehér színeket kombinál. 849 dollárért elvileg egy 64 GB-os modell jár majd, a 128 GB-os 949 dollárba kerülhet. 

Google Pixel 2

A kisebbik modell dizájnban nem változtat majd olyan sokat (főleg elölről) a tavalyi Pixelekhez képest, de azért a hátlapi üveg összement. Az indulóár nem változik, és bár 649 dollárért nem lesz olcsó az 5 hüvelykes modell, de legalább frissül a hardver, és a duplájára nő a tárhely (64 GB alapból, a 128 GB-os 749 dollárba kerül). 

Google Home Mini

Az új okoshangszóró feleannyiba kerül majd, mint az eredeti modell. A 129 dolláros áron érkezett Google Home olcsóbb a 180 dolláros Amazon Echo és a 349 dolláros Apple HomePod megoldásoknál, de a Google most az 50 dolláros Amazon Echo Dotnak is ellenfelet állít. A Google Home Mini értelemszerűen a Google Assistantre épít, az alsó panel pedig cserélhető lesz a színek variálása érdekében. Felső LED-ek jelzik majd a működést. 

Daydream View, második-generációs

A mobilokra alapozó Daydream View headset is frissül, változnak az anyagok, kényelmesebb lesz viselni az eszközt. A platform immáron önálló headseteket is támogat, de az új Daydream View-ba még mindig kell okostelefon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.