Hirdetés

Közelednek az új Samsung karkötők



|

A Gear Sport hibrid okosórát a Gear Fit 2 Pro kíséri majd.

Hirdetés

A Samsungnak komoly tervei vannak a viselhető eszközök piacán - a közeljövőben egyenesen két új terméket is bemutat majd a dél-koreai gyártó. 

Hirdetés

A Samsung Gear Sport hibrid okosórát az FCC már hitelesítette, és ezt kíséri majd a Gear Fit 2 Pro, amely pedig megjelent a gyártó weboldalán. 

Egy új Gear Fit karkötőről elvileg már tavasszal hallanunk kellett volna, azonban akkor még csúszott az újdonság. A Gear Fit 2 Pro viszont hamarosan bemutatkozik, és már modellszáma is van: SM-R365. 

A karkötőt az FCC adatbázisában is kiszúrták már, ez pedig arra utal, hogy akár a Galaxy Note 8-cal együtt vagy az IFA kiállításon is bemutatkozhat. Sajnos specifikációk egyelőre nincsenek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.