Hirdetés

Láttatok már egymillió mezős aknakeresőt?



|

Gigászi méretben próbálható ki a klasszikus játék.

Hirdetés

Sok évtizede tűnt fel először az aknakereső (angolul Minesweeper) nevű játék, aminek az a lényege, hogy egy adott nagyságú játéktéren megtaláljuk a rejtőzködő aknákat, lehetőleg anélkül, hogy felrobbantsuk valamelyiket. Egyszerű, de nagyszerű unaloműző ez, ami akkor lett igazán népszerű, amikor előre telepített játékként megjelent a Windows operációs rendszerekben, de manapság már az interneten is könnyedén fellelhető.

Hirdetés

Egy bizonyos Andrew Stein nevű programozó készített is egy egészen különleges verziót az aknakeresőből, ami összesen egymillió cellából áll. Az egyáltalán nem mindennapi, 1000x1000-es méretű pályán összesen 130 ezer akna rejtőzik, szóval valószínűleg még a legnagyobb aknakereső-mestereket is képes megizzasztani, hiszen nagyon nem mindegy, hova kerülnek azok a bizonyos miniatűr zászlók

Ha kipróbálnátok Stein különleges aknakeresőjét, itt meg is találjátok azt. Utána kommentben írjátok meg, hogy boldogultatok a végeláthatatlan aknamezőn.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.