Hirdetés

Lehet, hogy egy előzetes értesülés nem igaz az iPhone 15-tel kapcsolatban



|

Egy neves blog cáfolta az előzetes szivárogtatást.

Hirdetés

A múlt héten tartotta szokásos őszi termékbemutatóját az Apple, melynek keretében az új órákon kívül bemutatkozott az iPhone várva várt 15-ös szériája is. Habár mi magyarok örvendezhettünk az olcsóbb áraknak, az néhány játékost szomorúsággal tölthet el, hogy úgy tűnik, az iPhone megtartotta a 27 W-os töltési teljesítményét, holott voltak korábban olyan híresztelések, amik 35 W-ot ígértek. Ennek sokan az USB-C-re való átállásban látták bizonyítékát. Ez, ha igaznak bizonyulna, egy lényegesen gyorsabb töltést tenne lehetővé.

Most azonban egy közismert japán Apple-blog szerint ez a korai értesülés hamisnak bizonyulhat. A Mac Otakara nevű oldal úgy tudja, az iPhone 15 és az iPhone 15 Pro modellek is csak maximum 27W-os töltést támogatnak.

Hirdetés

A jónevű japán "almás" oldal ugyan nem árulja el értesüléseinek forrását, de sokáig már nem kell várni, hiszen szeptember 19-én jelennek meg az új iPhone első tesztjei, amik kétség kívül eldöntik az értesülések igazságtartalmát. Mivel a blog üzemeltetői a múltban rengeteg, végül igaznak bizonyuló korai információt szivárogtattak már ki az Apple termékekről, joggal számíthatunk arra, hogy ez sem téves.

Bár úgy tűnhet, hogy az USB-C szabványra való átállás, amit az EU bulizott ki, az iPhone-osok számára semmilyen előnyt nem hoz, az iPhone 15 Pro modelleknek gyorsabb adatátviteli sebességet kínál, ami lehetővé teszi a filmkészítők számára, hogy közvetlenül külső meghajtóra készítsenek videókat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.