Hirdetés

LG tévéd van? Most 3 hónapig ingyen nézheted az egyik legjobb streaming platformot



|

Csábító promóciót jelentett be a koreai gyártó.

Hirdetés

Az 1890 forintos havidíjért elérhető AppleTV+ ugyan még nem rendelkezik akkora katalógussal, mint a Netflix, de folyamatosan bővülő kínálatában már mindenki találhat valami fogára valót a dokumentumfilmektől a sorozatokon át az egész estés produkciókig.

Az LG tévék tulajdonosai pedig hamarosan ingyen szabadulhatnak rá a repertoárra, a gyártó ugyanis bizonyos modellek esetében 3 hónapos grátisz hozzáférést biztosít.

Hirdetés

A koreai márka hivatalos közleménye szerint a több mint 80 országot (az Apple TV+ összes támogatott régióját) felölelő akció november 15-én veszi kezdetét, és minden, 2016-2021 között piacra dobott 4K-s, vagy 8K-s LG Smart TV-t érint.

A három hónapos potyázás az LG Content Store alkalmazásboltban, vagy a készülékek főmenüjében megjelenő Apple TV+ hirdetésen keresztül lesz aktiválható, egészen 2022 februárjáig. Komoly megkötés viszont, hogy csak az új előfizetők élhetnek a lehetőséggel, így aki korábban már használta a szolgáltatást, az kimarad a promócióból.

Jelen állás szerint az Apple TV+-on már közel 100, magyar felirattal támogatott műsorszám várja a nézőket, a következő hónapokban pedig több premier is szerepel a platform naptárában. A szolgáltatás 2019-es rajtja óta az Apple serényen bővíti a katalógust, olyan sztárokat vonultatva fel, mint Tom Hanks, Jason Momoa, Samuel L. Jackson, Jennifer Anniston, vagy az Amerika Kapitányként világhírűvé vált Chris Evans.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.