Hirdetés

LTE-képes lesz az Apple következő okosórája



|

Állítólag új Apple Watch közeledik, ami okostelefon nélkül is eléri a mobilhálózatot.

Hirdetés

Az Apple Watch ugyan nem az első okosóra volt, azonban hamar a szektor legsikeresebb terméke lett. Az Apple idén ősszel új watchOS-t mutat be, fitneszes oldalon is fejleszt, és a Bloomberg szerint más meglepetést is tartogat. 

Hirdetés

Állítólag új Apple Watch közeledik, ami már LTE-modemmel rendelkezik, és akkor is eléri a mobilhálózatot, amikor nincs a környéken a párosított okostelefon. 

A felhasználók így könnyebben mobilfizethetnek, navigálhatnak, intézhetnek hívásokat, tölthetnek le appokat, akár okostelefon nélkül is. 

A megjelenés ideje egyelőre nem biztos, lehet, hogy befut az év vége előtt, de az is lehet, hogy csak 2018-ban érkezik majd az új modell. Az Apple állítólag már tavaly piacra akart dobni egy 4G-s okosórát, de elhalasztotta a jobb üzemidő reményében. 

Érdekesség, hogy ilyen téren sem lesz első az Apple: a Samsung, az LG és a Huawei is kínálnak már 4G-s okosórát például. Azonban sokszor ennek ellenére is nagy siker egy ilyen újítás, elvégre az Apple meghatározó szereplő a viselhető eszközök piacán. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.