Hirdetés

Magyarországon is drágább lett a Netflix-előfizetés



|

A szolgáltató kénytelen volt árat emelni, az új előfizetők már a magasabb összeggel találkoznak.

Hirdetés

Hazánkban is számos streaming szolgáltató elérhető, melyek változó áron kínálják tartalmaikat. A  legnagyobb, legnépszerűbb, és egyben legdrágább eddig is a Netflix volt, ahol a belépő szint 2490 Ft, de aki ezt választja, még a HD tartalmakhoz sem férhet hozzá. 

Miután több felhasználó is áremelésre panaszkodott, a SorozatWiki utánajárt a jelenségnek. Kiderült, hogy a változás október 7-én lépett életbe, de először csak az új előfizetők találkozhattak a drágulással.

Hirdetés

Az alapár nem változik, ellenben a Standard csomag 3190 Ft helyett 3490 Ft-ba kerül, míg a Premium 3990 Ft helyett már 4490 Ft havonta. A meglévő előfizetők 30 nappal az árváltozás előtt e-mailben értesítést kapnak, de az átállás fokozatos, így lesz, aki később találkozik a drágulással, másokat előbb ér utol. 

Nem csak Magyarország érintett, a világ számos más területén volt vagy lesz áremelés. A SorozatWiki-nek a Netflix azt nyilatkozta, az áremelés hátterében az áll, hogy az előfizetők még több, még jobb sorozatokat és filmeket szeretnének látni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.