Hirdetés

Magyarországon is vezérelhetünk majd zenét a Google Pixel 4 mobilok radartechnológiájával



|

Több érdekesség is kiszivárgott a közelgő bemutató előtt a Pixel 4 mobilok Soli radartechnológiájáról.

Hirdetés

A Samsung, a Huawei és az LG után a Google is tesz egy kísérletet az érintésmentes mobilos gesztusvezérléssel. A technológia eddig nem igazán vált népszerűvé, hiába álmodott sok évvel ezelőtt mindenki hasonlóról. Vajon a Pixel 4 és a Pixel 4 XL Soli radarszenzora áttörést hoz? 

Hirdetés

A Google Motion Sense funkciójával lehetőségünk lesz a levegőben hadonászva léptetni a zenéket, elindítani vagy megállítani a lejátszást. Már hivatalos kedvcsináló videókat is kiadott a Google, a szivárgások alapján a funkció 52 országban lesz működőképes, köztük Magyarországon is. 

Kiderült továbbá, hogy 23 különálló app támogatja majd a Motion Sense funkcióit, amelyekkel például a számok között lehet ugrálni. Minderre egy kiadás előtti Pixel 4-en található APK fájl elemzéséből jöttek rá a szakemberek. 

Szerencsére túl sokat már nem kell várni a hivatalos bemutatóra, de könnyen lehet, hogy addigra minden kiszivárog... 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.