Hirdetés

Már készül a Samsung Galaxy S9



|

A jelentések szerint a Samsung már megkezdte a munkát a jövő évi csúcsmodellen, az idei Galaxy Note pedig hatalmas kijelzőt kaphat.

Hirdetés

Bár a Galaxy S8 és a Galaxy S8+ még meg sem jelentek, dél-koreai jelentések szerint a Samsung már megkezdte a fejlesztését a jövő évi csúcsmodellnek. 

Hirdetés

A The Bell iparági forrásokra hivatkozva azt mondja, hogy a Samsungon belül egy csapat már március vége óta dolgozik a Galaxy S9 kijelzőjén. Ha ez igaz, akkor a Samsung 6 hónappal kezdi korábban az ütemtervet - valószínűleg a tavaly történtek miatt bevezetett szigorúbb minőségi ellenőrzés áll mindennek a hátterében. 

A szivárogtatók szerint a Samsung a hónap közepére elkészül a kijelzők első mintáival, egy hónappal később pedig már a többi kulcshardver fejlesztése is tart majd. 

Egyelőre igen korai lenne bármit is találgatni arról, hogy milyen lesz a Galaxy S9. A The Bell mégis megtette: állítólag marad az 5,8 és a 6,2 hüvelykes képernyő. 

Kitértek a Galaxy Note 8-ra is, ami állítólag a legnagyobb kijelzőt kapja, ami prémium Samsung okostelefonban valaha volt: 6,32 hüvelykeset. Az ujjlenyomat-olvasó itt már a kijelzőbe lesz ágyazva. Így lett volna a Galaxy S8-ban is, de a Synaptics a komoly befektetések ellenére sem tudta időben kiszolgálni a Samsungot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.