Hirdetés

Már készül az Oreo a Galaxy S8-hoz



|

A Samsung dolgozik az Android Oreo frissítésen, amely hamarosan érkezik a Galaxy S8 és Galaxy S8+ készülékekhez.

Hirdetés

A Samsung minden bizonnyal számos csúcs- és középkategóriás okostelefonját frissíti majd a következő hónapok során az Android 8.0 Oreo rendszerre, azonban egyelőre nem adott ki konkrét részleteket az ütemtervről. 

Hirdetés

Akinek Galaxy S8 vagy Galaxy S8+ készüléke van, annak viszont nem kell majd túl sokat várnia az új operációs rendszerre. 

A SamMobile értesülései szerint a Samsung már dolgozik az Oreo frissítésen, mindkét készülékhez. A Galaxy S8-nál az Oreo firmware a G950FXXU1BQI1 lehet, míg a Galaxy S8+ esetében a G955FXXU1BQI1. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Samsung mikor adhatja ki ezeket, de nagy eséllyel még az idén. 

A rivális gyártók közül a Huawei és az HTC is megígérte, hogy megpróbálja még az idén az Oreo rendszerre frissíteni a csúcskészülékeit. 

A Samsung kínálatában szinte biztos, hogy a Galaxy S8 és a Galaxy S8+ lesz az első a frissítések sorában, és persze a Galaxy Note 8. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.