Hirdetés

Már szeptemberben megkapja az új Androidot a Huawei P20 Pro



|

Az Android 9 Pie-alapú EMUI 9.0 is a 2018-as IFA kiállításon mutatkozik be - a frissítések szeptemberben indulnak.

Hirdetés

Az Android 9 Pie végleges kiadása egy ideje már elérhető, és a Project Treble-nek hála remélhetőleg viszonylag hamar megérkezik majd a legutóbbi zászlóshajókra is. Az Essential például már ki is adta az új Androidot. A Sony pedig megerősítette, hogy 6 Xperia készülékre már szeptemberben megindul az új Android. 

Hirdetés

Hamarosan megkezdi a frissítések közzétételét a Huawei is. A kínai cég egyik szóvivője arról beszélt, hogy az Android 9 Pie-alapú EMUI 9.0 kezelőfelületet az idei IFA kiállításon mutatja majd be a Huawei, valószínűleg a Kirin 980-as csúcslapka után. 

A kínai gyártó megerősítette továbbá, hogy az új felület jön a Huawei P20-as készülékekre, vagyis a P20, P20 Pro és P20 Lite modellekre. Ezek mindegyike szeptemberben frissül majd. Ezt követően a Mate széria jön, vagyis a Mate 10, a Mate 10 Pro és a Mate 10 Lite is kapnak Android 9 Pie-t. 

A további modellekről és ütemezésről a Huawei egyelőre nem beszélt. Remélhetőleg a jövőben a középkategóriás modelleknél sem kell olyan sokat várni az új Androidra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.