Hirdetés

Már úton vannak a fejlesztőkhöz a Steam Deck dev kitjei



|

Megkezdődhet az optimalizálás a Valve kézikonzoljára.

Hirdetés

A Steam áruház mögött álló Valve még a nyár közepén leplezte le a decemberben érkező kézikonzolját, a Steam Decket, ami a burkolat alatt valójában egy hordozható PC, annak minden szabadságával együtt.

A 419 euróról induló masina előrendelhető példányai pillanatok alatt elkeltek, így aki nem akar 2022 harmadik-negyedik negyedévéig várni, annak legfeljebb a nyerészkedők maradnak beszerzési forrásként. A fejlesztőknek viszont nincs ilyen gondjuk, a Valve ugyanis soron kívül küldi nekik a kész termékhez nagyban hasonlító dev kiteket.

Hirdetés

A szállítás megkezdéséről a Steamen számolt be a cég:

"Minden becsomagolva és útra készen a fejlesztőknek! Ez a Steam Deck fejlesztői készletek limitált adagjainak egyike, amely ma útnak indul a partnerekhez, hogy tesztelhessék a játékaikat. Ezek a mérnöki ellenőrző tesztbuildek lehetővé teszik, hogy olyan egységekkel kössük össze a fejlesztőket, amelyek funkcionálisan azonosak a nektek szállított egységekkel.
Mivel még a fejlesztés utolsó szakaszában vagyunk, a fejlesztői készlet program lehetőséget ad arra, hogy végigvezessük a játékfejlesztőket a játékaik Steam Deckre vitelének folyamatán, közben tovább gyűjtve a visszajelzéseiket is az év végi hivatalos megjelenésre készülve."

- írja a hivatalos közlemény. A szöveghez néhány képet is kaptunk billentyűzethez csatlakoztatott, tokban sorakozó és bedobozolt gépekről. Jó lenne, ha ezek már nekünk jönnének, de a türelem rózsát terem, előbb-utóbb mindenkire sor kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.