Hirdetés

Máris kiszivároghatott a Xiaomi új csúcsmobiljának specifikációja



|

Kisebb előrelépést hozhat a Xiaomi 12T.

Hirdetés

A Counterpoint Research legfrissebb felmérése szerint a Xiaominak az elmúlt 1 év során ugyan nem sikerült növelnie a részesedését a globális prémium (400 dollár feletti) mobilos piacon, ám ez még nem jelenti, hogy a 4%-on álló gyártó feladja a próbálkozást.

Európába csak áprilisban érkeztek meg a kínai cég legújabb csúcstelefonjai, a 12-es sorozatszámot viselő széria, egy új szivárgás viszont már a "ráncfelvarrott" kiadásban rejlő extrákról igyekszik lerántani azt a bizonyos leplet.

Hirdetés

A tipp forrása a szorgos jósnak számító Mukul Sharma, aki szerint az új készülék egyelőre Xiaomi 12T néven fut, ám ez csak kísérleti elnevezés, így a rajtig még megváltozhat. A legfontosabb, hogy az új zászlóshajó megkaphatja a Snapdragon jelenlegi csúcs chipjét, a 8+ Gen 1-et, valamint 8-12 GB RAM-ot és a szupergyors 120W-os gyorstöltést. Emlékeztetőül: a Xiaomi 12-ben Snapdragon 8 Gen 1 dolgozik, tárhelytől függően 8-12 GB memóriával és 67W-os gyorstöltéssel.

A megszellőztetett specifikiáció alapján tehát a Xiaomi 12T a jelenlegi generáció legdrágább tagjához, 11 Próhoz állhat közelebb, ahol szintén alap a 120W-os táplálás. Ami a többi részletet illeti, a 120 Hz-es AMOLED, az NFC  és az optikai képstabilizálás a sima 12-es modell repertoárjában is ott figyelnek, így ha Sharmának igaza van, nem a 12T lesz a Xiaomi legizgalmasabb frissítése. A készülék megjelenési dátuma nem ismert, a hivatalos bejelentésig pedig nem is szabad biztosra venni az érkezését.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.