Hirdetés

Megállapodott a TikTok és a Sony Music



|

Létrejött egy régóta esedékes licencmegállapodás, bár ez a TikTok fő problémáján nem sokat segít.

Hirdetés

A TikTok és a Sony Music Entertainment egy régóta esedékes licencmegállapodást írtak alá egymással, ennek értelmében pedig az utóbbi kiadásában megjelent zenék továbbra sem tűnnek el a TikTok platformról.

Részleteket nem közöltek a megállapodásról, és arról sem, hogy ez jelent-e bármit a felhasználókra nézve. A szakértők szerint igazából minden marad a régiben, annyi az egész, hogy a népszerű dalok nem tűnnek el a TikTokról. 

Hirdetés

A Bloomberg úgy tudja, hogy a TikTok a korábbi megállapodáshoz képest most sokkal többet fizetett, és köteles a Sony által felkarolt művészeket reklámozni is. A TikTok egyébként több zenésznek is segített nagy sikereket elérni, Lil Nas X és Jason Derulo is sokat köszönhetnek az appnak. 

A TikTok megállapodott továbbá a Merlinnel is, a Warner és a Universal azonban még nem írt alá a céggel. Mindez persze nem sokat segít a TikTok alapproblémáján, vagyis azon, hogy az amerikai szigorítások olyan fokozatba is kapcsolatnak, hogy az app legrosszabb esetben eltűnhet a Google és az Apple alkalmazásboltjaiból. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.