Hirdetés

Mégis jöhet egy olcsóbb hajtogatós Samsung?



|

A gyártó ugyan korábban cáfolta, de talán mégis kaphatunk egy kedvezőbb árú variánst a Z Fold-szériából.

Hirdetés

A Samsung már közel öt éve rukkolt elő a története első hajtogatós mobiljával, vagyis cseppet sem nevezhető frissnek a kategória, ám az ilyen modellek még mindig nem számítanak olcsónak, a legtöbb gyártónál bőven 1000 dollár feletti árat kell fizetni értük.

Ezért is vert nagy hullámokat az a novemberi pletyka, amely azt állította, hogy a Huawei és a Samsung is olcsóbb, a középkategóriában versengő hajtogatós okostelefonokkal készülhet, ám az utóbbi végül cáfolta ezt. A jelek szerint azonban mégsem ért itt véget a történet.

Hirdetés

Most ugyanis egy koreai forrás állítja, hogy a Samsung igenis piacra fog dobni egy olcsóbb változatot a Galaxy Z Foldból, aminek 800 dollár, vagyis kb. 290 ezer forint alatt marad az árcédulája. Ez pedig azért érdekes, mert önmagában nem mond ellent a gyártó korábbi cáfolatának, hiszen egy 700-800 dollár között forgalmazott készülék még nem nevezhető középkategóriásnak, mégis jóval kedvezőbben cseng a 256 GB-os Z Fold 5 1799 dolláros áránál.

A jelentés alapján a jóárasított modell a Z Fold 6-tal párhuzamosan debütálhat, ami pedig valószínűleg az elődjei által kitaposott utat követve a nyár során kerül bemutatásra. Magáról a készülékről csak annyit ír a forrás, hogy az 50 MP-es elsődleges szenzorral felszerelt Z Fold 5-éhez hasonló kamerát kaphat, amely ugyanazoktól a beszállítóktól érkezik.

Természetesen semmi sem garantálja, hogy egy szó is igaz a pletykából, a piac törvényszerűségei alapján viszont ha nem is feltétlenül a Samsungnál, de előbb-utóbb fel kell bukkanniuk az első, barátságosabban árazott csiki-csuki modelleknek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.