Hirdetés

Megkapja végre a WhatsApp is a funkciót, ami több csevegőalkalmazásban alapvetőnek számít



|

Sokáig tartott, de a Meta Platforms már készen áll arra, hogy teljesítse a WhatsApp felhasználóinak egyik kívánságát.

Hirdetés

Noha szélsebesen jön fel a konkurens Telegram, még mindig kétszer annyian (cirka kétmilliárdan) tekintenek a már 8 éve a Facebook (pardon, a Meta Platforms) tulajdonában lévő WhatsAppra elsődleges csevegőalkalmazásként. Az üzenetküldésre szolgáló app népszerűsége és széles körű elterjedtsége dacára egészen mostanáig nélkülözni kényszerült egy olyan funkciót, amit a legtöbben természetesnek veszünk.

Nem másról van szó, mint az üzenetekre adott reakciókról, amikor például a tetszésünket egy felfelé mutató hüvelykujjal, egy szívecskével, esetleg egy sírva röhögős smiley-val fejezzük ki. Annak, aki például a Messengert (is) használja, minden bizonnyal ismerős ez a roppant egyszerű megoldás.

Hirdetés

Nos, a jelek szerint már a WhatsAppot előnyben részesítők tábora is hamarosan megtapasztalhatja, mennyire felszabadító érzés a köszönöm szó bepötyögése helyett egy pacsival (amit amúgy megdöbbentően sokan tévesztenek össze az imádkozással) hálálkodni. Mint arról a WABetainfo beszámolt, az alkalmazás androidos kiadásának 2.22.8.3 verziója a felhasználók egy szűk körénél már aktiválta is az említett funkciót, akik így összesen hatféleképpen (lájk, szívecske, sírva röhögős fej, meglepett fej, szomorú fej és hálás pacsi) reagálhatnak az üzenetekre. Ezeket a reakciókat mindenki láthatja, értelemszerűen azok is, akik amúgy a frissítés telepítése után nem szereznek automatikusan jogosultságot. Türelem, az ő idejük is eljön.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.