Hirdetés

Megújult és sokkal nagyobb helyre költözött az iStyle Westend



|

Az Árkádban lévő üzlet után a Westendben is Apple Premium Partner üzletet nyitott az iStyle.

Hirdetés

A Westend City Center egyik legkülönlegesebb üzlete volt a földszinten, kiemelt helyen található, egyedi kialakítással bíró iStyle, de tény, hogy szűk téren kellett elférnie az Apple termékeknek és az azok iránt érdeklődőknek. Március 8-ától viszont valamivel arrébb, egy közel 150 négyzetméteres helyiségben várja az ország vezető Apple viszonteladója az érdeklődőket.

A második Apple Premium Partner üzletben minden termék megtalálható Apple Watch okosóráktól iPhone okostelefonokon és iPad táblagépeken át a hordozható és asztali Macekig, MacBook Airtől a Mac Próig. Míg ezek a központi térben elhelyezett asztalokat foglalják el, a falakon kiegészítők százai kaptak helyet.

Hirdetés

A sajtótájékoztatón elmondottak szerint az iStyle ebben az évben a nagyközönség kiszolgálása mellett kiemelt figyelmet fordít a B2B értékesítésre, így azok is bátran fordulhatnak tanácsért a Westendben található új üzletben dolgozó szakértőkhöz, akik szeretnék cégük, vállalkozásuk esetében bevezetni az Apple ökoszisztémáját. Ezzel a Forrester felmérése szerint hosszútávon csökkenthetők az IT támogatási és üzemeltetési költségek, 50%-kal kevesebb az adatbiztonsági kockázat, és jelentős teljesítménynövekedés várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.