Hirdetés

Megvan, hogy mikor jöhet a hajlékony Huawei mobil



|

Február 24-én nagy meglepetésre készül a Huawei, de úgy néz ki, hogy más gyártók is az MWC-n mutatják be a hajlékony mobiljukat.

Hirdetés

Az elmúlt hetek szivárgásai után szinte biztosnak tűnik, hogy a Samsung február 20-án rántja le a leplet az első összehajtható mobiljáról, valamivel az idei MWC előtt. Nagy rá az esély, hogy a Barcelonában tartott rendezvényen mutatja be a hasonló eszközét a Motorola, az Oppo, a Xiaomi, az LG és ZTE is. 

Hirdetés

A listáról persze nem hiányzik majd a Huawei sem. A kínai gyártó már közzétette a Twitteren a kedvcsinálóját, amely szerint február 24-én nagy meglepetésre számíthatunk. Elvileg egy összehajtható mobil látszik a képen is. 

Ez lesz a Huawei első 5G-s készüléke is, vagyis a kínai cég összeköti a két elsőséget, és mindenkit megelőzve mutat 5G-s, összehajtható okostelefont. 

Részletek nincsenek arról, hogy milyen lesz az új mobil, de a kép alapján félbe lehet majd hajtani. Ezt a dizájnt láttuk már a Royole FlexPai készüléknél is, bár ott elég kezdetleges volt a zsanér. Nem tudni, hogy a Huawei és a többi cég képes volt-e elegánsabb megoldást összehozni. 

A Samsung terméke ezzel szemben befelé zárhatja össze a képernyőt, kívül pedig egy másodlagos kijelző helyezkedik majd el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.