Hirdetés

Megvan, hogy mikor mutatkozik be az ASUS ROG Phone 3



|

Egy Game Changer nevű eseményen mutatja be a ROG Phone 3 gamermobilját az ASUS.

Hirdetés

Egy ideje már hallunk róla, hogy az ASUS újabb gamermobillal jelentkezne a piacon, méghozzá a ROG Phone 3-mal. Sok-sok pletyka után a gyártó most megerősítette, hogy egy Game Changer néven emlegetett eseményen, július 22-én rántja le a leplet az új eszközről. A kiszivárgott képek alapján dizájnban nem lesz radikálisan új az elődjéhez képest a harmadik modell, de hardverben azért megújul. 

Hirdetés

Elvileg a Snapdragon 865 Plus lapkára számíthatunk, 16 GB LPDDR5 RAM-mal, tripla hátlapi kamerával és 64 megapixeles fő szenzorral. 

A TENAA adatbázisába felvitt információk alapján a 6,59 hüvelykes, full HD+ felbontású panel olyasmi lehet, mint a tavalyi, az akku viszont már 6000 mAh-s, és 30 wattos gyorstöltésre képes. A kijelzőhöz mindenesetre 144 Hz-es képfrissítést emlegetnek, ami hihető, elvégre a Nubia és az iQOO is hozott már ilyet a piacra. A ROG Phone 3 Európában is megjelenik, ha minden terv szerint alakul. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.