Hirdetés

Miért posztol minden létező közösségi oldal egyetlen szót?



|

Új trend megy végig a közösségi médiában, miután egy amerikai közlekedési vállalat kiírta Twitterre, hogy "vonatok".

Hirdetés

Ha megnyitottad ma a Facebookot vagy a Twittert, szinte biztos, hogy az öt első poszt közül valamelyik egy márkáé volt, és csak egyetlen szó állt benne, jellemzően valami olyan, ami kapcsolódik a márka tevékenységéhez. Elsőre úgy tűnhet, mintha valaki összekeverte volna a keresőt és a posztolás beviteli mezőjét, de a magyarázat ennél egy kicsit összetettebb.

A BuzzFeed News még szeptember 2-án írta meg, hogy miután az Amtrak kitweetelte, hogy "vonatok", a létező összes közösségi médiás szeme felcsillant, és elárasztották az oldalakat az egyszavas posztok.

Hirdetés

A The Washington Post a "hírek" szót választotta, az Amazon Prime Video a "gyűrűk"-et találta leginkább alkalmasnak (meglovagolva, hogy most épp A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi termeli szépen a bevételt), Biden elnök oldalán a "demokrácia", a Minecraftnál a "kockák" jelent meg. 

A trend most hozzánk is eljutott, a mai napon több magyar oldal is vad posztolásba kezdett. Van még néhány órája mindenkinek, mielőtt az egész elhal. 

Mi csak annyit fűznénk még hozzá: PC.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.