Hirdetés

Miért vásárolnál teljes áron PC World magazint, ha előfizetőként több ezer forintot spórolhatsz?



|

Ahelyett, hogy el kellene fáradnod érte a boltba, minden hónapban házhoz jön a PC World, és még meg is takaríthatod két lapszám árát.

Hirdetés

Kétségtelenül megvan annak a romantikája, amikor az ember a megjelenés napján felkeresi kedvenc újságárusát, és miközben vált vele néhány szót az időjárásról, az előző esti meccs eredményéről, vagy arról, hogy mely részvények hasítanak a tőzsdén, megveszi a PC World aktuális számát. Előfizetőként azonban nemcsak hogy két nappal az utcai megjelenés előtt juttok hozzá a magazinhoz, hanem lényegesen olcsóbban is.

Míg ugyanis évente 12 lapszám 23 940 forintba kerül, ha boltban vásároljuk, addig előfizetéssel csupán 19 980 forintba, tehát ily módon 3960 forintot tudtok megtakarítani. Ezt kínálja az alapcsomagunk, amelyről alább olvashattok részletesen. Ha a Microsoft Office 2016 Professional Plus teljes verzióját, valamint az egyéves Bitdefender Internet Security védelmi csomagot is magában foglaló Prémium csomagra vagy kíváncsi, akkor kattints az iménti linkre, míg a két ráadás teljes játékkal és választható hardverrel kiegészített Gold csomagról itt informálódhatsz.

Hirdetés

Az egyenként 116 oldalon terpeszkedő 12 lapszámhoz legalább ugyanannyi (tehát havonta garantáltan egy) steames teljes játék is jár. A 2020-as év folyamán egyebek mellett a Warhammer: The End Times - Vermintide-ot, a Tropico 4-et, a Dead Rising 2-t és az Omerta - City of Gangsterst adtuk ajándékba.

Kiemelten ügyelünk arra, hogy a PC World előfizetőiként biztonságban tudhassátok PC-teket, illetve mobilotokat, emiatt hónapról hónapra elhozzuk számotokra az ESET és a G Data antivírusszoftvereit, internetbiztonsági csomagjait. Ezeket a teljes játékhoz hasonlóan a PC World Plus felületén lehet elérni a magazinban megtalálható egyedi kód aktiválását követően. Ugyanide kerülnek fel az aktuális lapszámokhoz mellékelt teljes verziós szoftverek is, amelyek ingyen állnak a rendelkezésetekre.

Előfizetőként reklámmentességet élveztek a pcworld.hu böngészésekor, a PC World Pluson megtalálható kérdőív kitöltésével pedig a mindenkori lapszámok tartalmát értékelve ti is hozzájárultok a magazin formálásához.

Az éves előfizetés alapcsomagját itt tudjátok kiválasztani, de ha ilyen hosszú időre nem köteleznétek el magatokat, akkor dönthettek a 6 lapszámot tartalmazó féléves előfizetés, vagy akár a 3 számra érvényes negyedéves előfizetés mellett is. Előbbivel 1410 forintot, míg az utóbbival 405 forintot takarítotok meg az utcai árhoz képest.

Fontos: Az ajánlatnak nincs időkorlátja, és akár már meglévő előfizetés is meghosszabbítható ily módon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.