Hirdetés

Milyen viking harcos vagy első világháborús katona lennél? Az MI megmutatja



|

A My Heritage látványos, szórakoztató és még tanulhatsz is belőle. Plusz lesz egy csomó meggyőző profilképed.

Hirdetés

Elég feltölteni pár fotót, és bármilyen történelmi kontextusba képes behelyezni az embert a My Heritage nevű szolgáltatás némi MI-bűvészkedésnek hála, méghozzá a korszakra jellemző képalkotási eljárásokkal. Lehetsz polgárháborús vagy első világháborús katona egy fekete-fehér dagerrotípián, kora újkori nemes olajfestményen, hippi, viking harcos vagy egyiptomi elöljáró: a lehetőségek száma végtelen.

Na jó, a "pár fotó" kicsit túlzás: a szolgáltatásnak legalább tíz képre van szüksége, méghozzá komoly kritériumok alapján, több egész alakos is kell például, de szüksége van részletfotókra és különböző szögből készült szelfikre is, amelyeken még a szemeddel is különböző irányokba kell nézned. A meggyőző végeredményt látva azonban érthető, miért ragaszkodik minél több részlethez: az elkészült képek tényleg lenyűgözőek. 

Hirdetés

A (magyarra is lefordított) felületnek kell némi idő (legalább fél, de akár másfél óra is), mire elkészül az eredménnyel, amelyről e-mailben küld értesítést. A My Heritage-et - amelyet a leet.hu szúrt ki - az ingyenes próbaidőszakok alatt teljesen díjmentesen ki lehet próbálni, ekkor 40 kép generálható le vele. Sajnos most épp nincs ilyen időszak, így áfával együtt összesen 15,24 eurót (nagyjából 6200 forintot) kell fizetned a 20 témát és 160 képet tartalmazó csomagért, ha ide kattintasz

Amíg az eredményre vársz, nézd meg a fentiek fordítottját: azt, ahogy a híres történelmi személyek ma kinéznének.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.