Hirdetés

Minden, amit a nagy Facebook-adatszivárgásról tudnod kell



|

Hatalmas adatszivárgási botrányba keveredett a Facebook, ennek kapcsán szedtük most össze a legfontosabb tudnivalókat.

Hirdetés

Az elmúlt napokban attól volt hangos az internet, hogy 533 millió Facebook felhasználó személyes adatai kerültek ki a netre, köztük 377 ezer magyaré is. Ami pedig a leghátborzongatóbb, az az, hogy akár te is letöltheted az összeset.

Egy biztonságtechnikai cég alapítója, Alon Gal még januárban hívta fel a figyelmet arra, hogy rengeteg felhasználó telefonszáma, e-mail címe és minden egyéb megadott személyes adata kiszivárgott a Facebook adatbázisából egy olyan biztonsági résnek köszönhetően, amit még 2019 augusztusában foltozott be a Facebook. 

Hirdetés

A további részleteket az alábbi gyors összefoglalóvideóban találod, illetve kitérünk arra is, hogyan ellenőrizheted le, te magad érintett vagy-e.

Ha elnyerte a tetszéseteket ez a videó, akkor mindenképp dobjatok rá egy like-ot, ha pedig korábban még nem tettétek volna, iratkozzatok fel csatornánkra. Amennyiben támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság funkción keresztül ezt is megtehetitek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.