Hirdetés

Most akkor tényleg törölte Gődény Györgyöt a YouTube?



|

Néhány napja a letiltásáról számolt be vírusszkeptikus gyógyszerész, ám jelenleg is elérhető egy, az eredetire kísértetiesen hasonló csatorna.

Hirdetés

Csak nemrég futott körbe a sajtóban, hogy a vírusszkeptikus gyógyszerész Dr. Gődény György több mint egy hete a YouTube-csatornája végleges törléséről számolt be a Facebookon.

A COVID-járvány miatt hozott óvintézkedések ellenzőinek körében tekintélyes influenszernek számító Gődény posztjában arról írt, hogy ugyan "tudományos kutatási eredményekkel" érvelt, de a közösségi médiafelület nem tűri az Egészségügyi Világszervezet "logikátlan és sokszor teljesen értelmetlen" ajánlásaival szembenő tartalmakat.

Hirdetés

Nem ez az első alkalom, hogy a gyógyszerész tiltás alá került, korábban ugyanis már volt rá példa, hogy a YouTube ideiglenesen elnémította a fiókját. Ezúttal azonban már készült a dologra, és átmentette a videóit egy másik megosztóra.

A történet érdekessége viszont, hogy a YouTube-on rákeresve cikkünk írásakor is elérhető egy Doktor Gődény nevű csatorna, amin ugyan két hete nincs új tartalom, de több mint 49 ezer feliratkozóval bír. Megeshet, hogy ez egy "rajongó" által készített alternatív csatorna, ám nem erre utal, hogy az anyagok feltöltése évek alatt történt, a legrégebbi film még 2017-es.

Így aztán nem kizárt, hogy Gődény fiókját ismét visszaállította az üzemeltető, csakhogy erről már nem számolt be a Facebook oldalán, illetve a törlésről hírt adó tudósítások sem említik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.