Hirdetés

Nagy újdonsággal frissítenek a Bluetooth-alapú audioeszközök



|

Hamarosan még több fejhallgató és hangszóró kapja majd meg a használatot könnyítő Fast Pair-támogatást.

Hirdetés

Egy évvel a Fast Pair technológia megjelenése után a Google úgy döntött, ideje bővíteni a támogatást, hogy még több androidos eszközön lehessen még több Bluetooth-alapú kiegészítőt könnyen és gyorsan párosítani. 

Hirdetés

A Google ígérete szerint hamarosan sok új Bluetooth-alapú fejhallgató és hangszóró jelenik meg, ami már támogatja a Fast Pairt. A funkció megjelenik továbbá a Chromebookokon, illetve ha egyszer már párosítunk egy eszközt a Google-fiókunkhoz, akkor azt bármilyen támogatott eszközön használhatjuk, ha bejelentkezünk a fiókunkba. 

Vagyis aki egyszer párosít egy kompatibilis headsetet a mobiljához, az utána ismételt párosítás nélkül a táblagépével vagy a Chromebookjával is használhatja azt. A Fast Pair funkció Android 6.0-tól használható, a Chromebook-támogatás pedig 2019-ben érkezik. 

Sajnos a technológia csak a támogatott audioeszközökkel működik, így minden a gyártókon múlik majd. Eleinte a Fast Pair kizárólag a Google termékeivel működött, de állítólag gyártók tucatjai készülnek a támogatásra, például a Jaybird, az Anker vagy a Bose is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.