Hirdetés

Nagyot szól majd a Honor V10



|

Közel keret nélküli kijelzőt és csúcshardvereket kínál majd a Honor V10, várhatóan igen kedvező áron.

Hirdetés

Arra már korábban fény derült, hogy a Honor következő zászlóshajója globálisan december 5-én mutatkozik be, de természetesen a Huawei márkájának új zászlóshajója Kínában előbb debütál.

Hirdetés

Most a Weibón előkerült egy kép, amelyen állítólag először látható az igazi Honor V10. A készülék előlapja van a képen, és a fotó igazolja, hogy a Honor V10 valóban közel keret nélküli kialakítást kap. 

A várakozások szerint a Honor V10 egy 5,99 hüvelykes, közel keret nélküli full HD-s kijelzőt kap, 18:9-es képaránnyal. Szerencsére a csúcsmodellbe a Huawei Kirin 970-es lapkája kerül, amit 6 GB RAM és 64 GB tárhely egészítenek majd ki. 

A szó-beszéd alapján a hátlapra egy 16 és egy 20 megapixeles szenzorból álló dupla kamera kerül, ujjlenyomat-olvasóval együtt. Minden bizonnyal Android 8.0 Oreo rendszert futtat majd az eszköz, amibe 3750 mAh-s akkumulátor kerülhet. 

Kínában nagyjából 450 dollárnak megfelelő összegért lehet majd elvinni a Honor V10-et. A többi országban drágább lesz, de még így is kedvező vételárra számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.