Hirdetés

Nem csak tolja, hanem el is ringatja a gyerekeket ez a másfélmilliós babakocsi



|

Még önvezető funkciója is van, igaz, a gyerekeket nem furikázza ide-oda.

Hirdetés

Akinek nincs gyereke, az valószínűleg azzal sincs tisztában, micsoda fizikai meló tolni őket egy babakocsiban, főleg, ha szűk fordulókban kell manőverezni, esetleg emelkedőn haladni, különösen bevásárlás után. Ahogy azt sem feltétlenü, tudja, mekkora összegekbe kerülnek manapság a minőségi modellek.

Akinek azonban van gyereke, az nem kap szívrohamot a GlüxKind Ella árától (3800 dollár, azaz nettó másfélmillió forint), sőt, jó eséllyel azonnal elkezd spórolni, amikor meghallja, hogy:

  • a beépített motor hatékony rásegítést nyújt, azaz tolni ettől még kell a gyereket, de erőkifejtés nélkül;
  • segít a manőverezésben is;
  • ha kell, el is ringatja a kicsit.
Hirdetés

A CES-en bemutatott Ella, amelyet a látogatók pár-pár percig ki is próbálhatnak, Anne Hunger és Kevin Huang műve: a házaspár a saját tapasztalatai alapján tervezte és gyártotta le a karcsú és könnyű babakocsit. A beépített motor a tolás erejének megfelelően segít, azaz nem kell állítgatni semmit.

Az akku átlagos használat mellett nyolc óráig bírja, az eszköz pedig képes egyharmad méternyit előre-hátra haladni, azaz elringatni a babát, azaz akár éjjel is használhatjuk erre. Még önvezető funkciója is van: képes beavatkozás nélkül a felhasználó előtt haladni, igaz, csak akkor, ha üres, méghozzá biztonsági okokból.

A termék még nem végletes, a Kickstarteren tavasszal kezdik a tömeggyártáshoz szükséges pénzt gyűjteni. Csak az első száz támogató kapja meg 3800 dollárért, utána alighanem drágább lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.