Hirdetés

Nem megy a párkeresés? A Tinderen már segítséget is kérhetsz



|

Közösségi élményt csinál a párkeresésből a randiapp legújabb frissítése.

Hirdetés

A maga több mint 75 millió havi aktív felhasználójával a nyers számok alapján a Tinder kínálja a legnagyobb esélyt arra, hogy megtaláljuk a párunkat, vagy éppen a következő egyéjszakás kalandot, attól függően, hogy kinek mire van igénye.

Megeshet azonban, hogy végül egy külső személytől is segítséget kérünk a válogatáshoz: az alkalmazás saját kutatása szerint a felmérésbe bevontak 75%-a havonta többször is megbeszéli a randizással kapcsolatos ügyeit a barátaival. A Tinder ebből arra jutott, hogy közösségi élménnyé kell tennie a párkeresést, és most szállítja is az ennek megfelelő frissítést.

A randialkalmazás legújabb funkciójával úgynevezett "Tinder Matchmaker sessionöket" indíthatunk, amelyben akár 15 embert is bevonhatunk a jelöltek mustrájába.

Hirdetés

A gyakorlatban ez úgy zajlik,, hogy a Matchmaker segítségével 24 órán át érvényes linkeket generálunk, amelyekre kattintva az ismerőseink csatlakozhatnak a kereséshez, és maguk is ajánlhatnak szerintük hozzánk passzoló embereket.

"A szinglik évek óta kérlelik a barátaikat, hogy segítsenek nekik meglelni a következő párjukat a Tinderen, mi pedig ezt most egyszerűvé tesszük a Tinder Matchmakerrel."

- ajánlja a felhasználók figyelmébe az újdonságot Melissa Hobley, az alkalmazás marketingigazgatója, aki szerint a Matchmakernek hála olyan lehetőségeket is észrevehetünk, amelyek felett egyébként elsiklanánk. A közösségi párkeresés első körben csak néhány régióban (pl. USA, Egyesült Királyság, Németország) válik elérhetővé, de a Tinder ígérete szerint a következő hónapok során globálisan is elrajtol a funkció.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.