Hirdetés

Nem ugyanazt a Realme 9 5G-t kapjuk majd, mint az ázsiaiak



|

A jelek szerint ugyanazon a néven egy jobb készüléket kapnak majd az európai vásárlók.

Hirdetés

A megfizethető telefonjaival hódító Realme a napokban jelentette be, hogy május 12-én, közép-európai idő szerint 13 órakor tartja a következő európai termékbemutatóját, amelyen a Pad Mini táblagép és a Realme 9-szériás okostelefonok leleplezésére számíthatunk.

Az említett készülékek egy ideje már elérhetők az ázsiai régióban, a várakozások szerint pedig az öreg kontinensre is változatlan formában érkeznek majd, egyetlen kivétellel.

Hirdetés

Az esemény hivatalos oldala ugyanis elárulja, hogy az Ázsiában MediaTek Dimensity 810 processzorral kínált Realme 9 5G európai variánsát a Qualcomm középkategóriás bajnoka, a Snapdragon 695 5G processzor hajtja majd, amivel ez lehet az egyik legolcsóbb ilyen mobil. A mellékelt renderek alapján a hátlapi kamera elrendezését és a készülék dizájnját is módosították.

A gyártótól egyelőre csak ennyit tudhattunk meg, az Appuals viszont megszerezte az európai Realme 9 5G állítólagos rendereit és specifikációját is. Az oldal szerint a mobil a 6,5 hüvelykes ázsiai variánsnál valamivel nagyobb, 6,6 hüvelykes LCD-kijelzővel debütál, FHD+ (401 ppi) felbontással, 120 Hz-es képfrissítéssel, 240 Hz-es érintésérzékeléssel és 480 nit maximális fényerővel.

A hátlapi kameraszigeten egy 50 MP-es elsődleges, egy 2 MP makró és egy 2 MP fekete-fehér lencsét találunk. Ez jelentős eltérés az ázsiai kiadáshoz képest, abban ugyanis egy 48 MP-es elődleges, egy 2 MP-es makró és egy 2MP-es mélységérzékelős szenzor teljesít szolgálatot. Az előlapi kivágás ugyanakkor az európai kiadáson is egy 16 MP-es kamerát rejt majd.

Az akkumulátort illetően szintén nem lesz változás, marad az 5000 mAh-s, legfeljebb 18W-al tölthető telep. Ha hihetünk az Appuals forrásának, a Realme a memóriát és a tárhelyet sem piszkálja, az európaiak is 4GB/64GB-os és 6GB/128 GB-os variánsok közül választhatnak. Az árat illetően pedig 2-300 eurós (nettó 76 ezer - 115 ezer forintos) összegekre számíthatunk.

Hogy mindebből mi válik valóra, azt csak a hivatalos bemutató fogja elárulni, amit a Realme YouTube-csatornáján, Facebook-oldalán és Twitter-fiókján is élőben közvetítenek majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.