Hirdetés

Nyúzottan ébredtél? Sebaj, a Microsoft Teams kisminkel!



|

Már a Maybelline sminkjeit is feldobja az arcodra a Microsoft Teams, hogy virtuálisan szépítsen.

Hirdetés

A Microsoft még 2017-ben indította útjára a Skype for Business és a Microsoft Classroom helyébe lépő Teams videokonferencia-platformot, az időzítés pedig nem is lehetett volna jobb, hiszen nem sokkal később kitört a COVID-világjárvány, amely óriási lökést adott a távmunkát támogató szoftvereknek.

A Teams így ma már közel 300 millió felhasználóval bír, a redmondiak pedig folyamatosan dolgoznak a fejlesztésén. A legújabb frissítés azonban olyan irányt vett, amire valószínűleg nem sokan számítottak.

A Microsoft ugyanis ezúttal a Maybelline New York szépségipari céggel fogott össze, melynek eredményeként 12 virtuális smink került be a Teamsbe. Ezeket a Maybelline valódi termékei ihlették, és a Modiface AI mesterséges intelligenciás technológiáján alapulnak, amely az arc 70 pontjának azonosításával helyezi el a digitális szűrőket a felhasználók arcán, élethű eredményt produkálva.    

Hirdetés

"Akár személyesen, akár virtuálisan dolgozik, a jó közérzet segíthet a legjobb formáját nyújtani. Ezért dolgoztuk ki a Microsoft Teams-szel közösen a virtuális sminkeket - immáron a legelfoglaltabb napon is egyetlen kattintással sminkelhetsz. Reméljük, hogy ezzel egy kicsit megkönnyítjük az emberek életét."

 - írja a partnerségről a Maybelline közleménye. A videokonferencia-app tehát már ki is sminkel, ha a reggeli hajtásban nincs rá idő, ehhez pedig csak ki kell választani a  videoeffekteket a meetingeken belül, ahol egy külön almenüben találjuk meg a Maybelline filtereit.

Az új funkció a mai naptól kezdve fokozatosan válik elérhetővé világszerte minden vállalati ügyfél számára, arról viszont nincs információnk, hogy a Teams ingyenes felhasználói is megkapják-e.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.