Hirdetés

Okosabb vezeték nélküli fülhallgatót mutatott be a Lenovo



|

A Lenovo Smart Wireless Earbuds könnyedén tud váltani Android és Windows között.

Hirdetés

Olyannyira szeretné a Lenovo megkönnyíteni a hibrid munkavégzést, hogy azon sem lepődnénk meg, ha hordozható okoskávéfőzőt jelentene be, de egyelőre ezt még nem mutatta meg. A Yoga laptopok és a P-szériás tabletek mellett azonban bemutatkozott a Lenovo Smart Wireless Earbuds is, egy pár TWS fülhallgató, amik nem csak külsejük miatt megnyerők.

A fehér és fekete színben elérhető füleseket könnyedén, a töltőtok kinyitásával csatlakoztathatjuk bluetoothon keresztül bármihez, egyszerre két eszközt tudnak kezelni.

Hirdetés

Automatikusan érzékelik, melyik készülékünkkel szeretnénk épp használni, és könnyedén váltanak Windows és Android között. Tokkal együtt 28 órás üzemidőt kapunk, egy töltéssel 7 órán át hallgathatunk hangfelvételeket (ha kikapcsoljuk az aktív zajszűrést). A hangzásról 11mm-es dinamikus membránok gondoskodnak, a környezeti zajokat is képes szűrni mind a tisztább zenehallgatás, mind a problémamentes kommunikáció érdekében.

Használhatjuk telefonálásra is, irányítani pedig a fülesek érintésével vagy a Google Assistant segítségével, hangutasításokkal tudjuk. Vízállósága IPX4-es, tehát az eső, az izzadság vagy a fröccsenések nem árthatnak neki.

Várhatóan idén ősszel, 99,99 dolláros ajánlott fogyasztói áron kerülnek majd a boltokba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.