Hirdetés

Okoshangszórónak is beválnak a Lenovo hibrid táblagépei



|

A Lenovo legújabb androidos táblagépei egyben Amazon Alexa-alapú okoshangszórók is.

Hirdetés

Sok érdekességet vitt magával a CES-re a Lenovo, de akadnak még további újdonságai is a gyártónak. Többek között új androidos táblagépek a Smart Tab széria keretében. Ezek kicsit más irányba indulnak, mint a normál tabletek. 

Hirdetés

A Lenovo Smart Tab tabletek normál táblagépként vagy dokkolóba helyezve okoskijelzőként/okoshangszóróként is funkcionálnak. Ilyenkor az Amazon Alexa asszisztense végzi el a feladatokat. 

A Lenovo Smart Tab M10 és a Smart Tab P10 200 és 300 dollárért lesznek előrendelhetőek ebben a hónapban. Az alattuk lévő Smart Dock 3 wattos sztereó hangszórókat és 3 mikrofont rejt magában. 

Mindkét modell 10,1 hüvelykes, 1920 x 1200-as IPS-kijelzőt és Qualcomm Snapdragon 450 chipet kapott. Az M10 320 nites képernyővel, maximum 3 GB RAM-mal és 32 GB tárhellyel, 4850 mAh-s akkuval, 5 és 2 megapixeles kamerákkal kérhető. A P10 már 400 nites kijelzőt, maximum 4 GB RAM-ot és 64 GB tárhelyet, 7000 mAh-s akkut, valamint 8 és 5 megapixeles kamerákat kínál. 

Mindkettőre került USB-C port és jackcsatlakozó, illetve a drágább modellre ujjlenyomat-olvasó is. Ez a verzió könnyebb és laposabb is. A dokkoló pedig vezeték nélküli hangszóróként is bevethető, hála a Bluetooth-támogatásnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.