Hirdetés

Ilyen állati személyi asszisztenst még nem láttál



|

Igaz, hogy semmire sem jó, mert hiába szólunk neki, vagy fekszik, vagy játszik, de az biztos, hogy ránk sem hederít.

Hirdetés

A digitális személyi asszisztens jó dolog, mert könnyebbé teszi az életünket, és segítségével még lustábbá válhatunk, kivéve, ha Olivert használjuk, mert ő olyan szinten tojik az utasításainkra, hogy az már szinte felháborító. 

Hirdetés

Valószínűleg kevesen tudják, de nemrég volt a Nemzetközi Házi Kedvencek Napja, és ennek örömére a Groupon megörvendeztetett mindenkit az Oliver nevet viselő személyi asszisztensével, ami nem más mint egy...dobpergés...macska! Mindehhez egy egész jópofa videót is mellékeltek, amit már mutatunk is: 

Igen, pontosan az van, ami a videón is látható, hogy Oliver nem más, mint egy cica, és bármilyen utasítást adunk neki, egyáltalán nem érdekli, azt csinálja, amihez kedve van. Ugyanakkor tény, hogy messze a legbiztonságosabb asszisztens, hiszen semmiféle személyes adatunkat nem adja ki.

Természetesen mostanra már mindenkinek leeshetett, hogy ez a személyi asszisztens egy vicc, amit az egyre népszerűbb okosotthonos kiegészítőkre, okoshangszórókra és telefonos segédekre reflektálva készítettek. Mindenesetre az is tény, hogy a felhasználók egy része szerint a valódi okoshangszórók még mindig nem állnak sokkal egy macska szintje fölött...

Maga a Nemzetközi Házi Kedvencek napja 2005 óta létezik, és egyrészt otthoni jószágaink ünnepe, másrészt az örökbefogadást hivatott népszerűsíteni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.