Hirdetés

Olcsóbb lesz a Nokia 8



|

A hivatalosan becélzott vételár alatt jelent meg az európai országokban a HMD Global zászlóshajója.

Hirdetés

Bár a specifikációit tekintve igazából a zászlóshajók versenyébe száll be a Nokia 8, a HMD Global inkább ár-érték arányban kínálna jó választást, és nem versenyezne például a Samsung Galaxy S8-cal. 

Hirdetés

Az új készülék - amelyből a pletykák szerint hamarosan lesz nagyobb modell is - egyes európai országokban már előrendelhető. A jó hír pedig az, hogy miközben a HMD Global eleve kedvező, 600 eurós vételárat célzott meg, sok kereskedő még olcsóbban kínálja az eszközt. 

A német O2 és a Mobilcom Debitel 577 és 579 euróért adja a Nokia 8-at, az előbbi pedig még egy 130 eurós Nokia Steel okosórát is mellékel az előrendelőknek, persze ingyen. 

A vártnál olcsóbb lesz a Nokia 8 Oroszországban is, ahol a Megafon 575 euróért adja a készüléket annak, aki előrendeli. Bár a kedvezmények mértéke nem túl magas, könnyen hozzájárulhatnak a Nokia 8 jó startjához. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.