Hirdetés

Rejtett, 160 Hz-es kijelzőmódja is van az ASUS ROG Phone 3-nak



|

A ROG Phone 3 gamermobil kijelzője egyébként is lenyűgöző, de kiderült, hogy akár 160 Hz-es képfrissítéssel is működik.

Hirdetés

Az ASUS ROG Phone 3 sok szempontból különleges mobil, például a 6,59 hüvelykes AMOLED-kijelzőke miatt. Ez 144 Hz-es képfrissítést garantál, de kiderült, hogy egy rejtett móddal akár 160 Hz-en is tud működni. Erre az XDA szakemberei jöttek rá, egy Android Debug Bridge parancs kellett ahhoz, hogy kísérleti, 160 Hz-es képfrissítésre váltson a panel. Aki rendelkezik ADB-s tudással, az maga is életre keltheti ezt a módot. 

Hirdetés

Az XDA megerősítette, hogy tényleg 160 Hz-en megy a panel, és az fps-korlátozás nélküli játékok is futnak 160 Hz-en rajta. Szerencsére elég sok játék van, amelyik támogatja a 144 fps-t a ROG Phone 3 gamermobilon. 

Értelemszerűen a kísérleti módot nem igazán optimalizálta az ASUS, vagyis ilyen problémák adódhatnak a teljesítménnyel, kalibrációval, üzemidővel vagy magával a hardverrel. Tehát mindenki csak a saját felelősségre piszkálja ezt a beállítást - elvégre a ROG Phone 3 nem olcsó játék. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.