Hirdetés

Nem annyira drágák a 8K-s Samsung tévék, mint gondolnád



|

A szakértők szerint gyakorlatilag 4K-s készülékek áráért lehet majd hazavinni a 8K-s Samsung televíziókat.

Hirdetés

A Samsung elkötelezte magát a 8K-s tévék mellett, idei kínálatában már több ilyen modell is akad. Egészen pontosan háromra emelkedett a számuk, miközben tavaly még csak egy volt. Úgy fest azonban, hogy hamarosan már nem csak az jut majd 8K-s tévéhez, aki az abszolút csúcskategóriából válogatva egy autó árát költené tévére, ugyanis egyre csökken a 8K-s és a 4K-s modellek közötti szakadék. A Q800T 8K QLED tévéért például alig kell többet fizetni, mint a 4K-s csúcskategória tagjaiért. 

Hirdetés

A Q800T vételára 3499 dollár / 3999 angol font, mindezt a legkisebb, 65 hüvelykes modellért kell kifizetni. A Q900TS 8K QLED vételára 5499 dollártól indul, szintén 65 hüvelykes méretben. A 8K-s csúcsot képviselő Q950TS pedig 12 999 dollárba kerül, ez kizárólag 85 hüvelykes méretben létezik. 

Mindez azt mutatja, hogy bár továbbra is méregdrágák a legújabb technológiákat kiaknázó tévék, a 8K-s megoldások ára minden évben csökken, vagyis egyre közeledünk a 8K-s tévék korszakához. Persze ehhez kellenek még minőségi tartalmak is, valamint az, hogy a technológia meggyőzze az átlagembereket: érdemes költeniük a 8K-s megjelenítésre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.