Hirdetés

Kiderült a Samsung Galaxy Tab S6 Lite ára



|

A kiegészítőkről is vannak újabb információk a Samsung újabb androidos táblagépével kapcsolatban.

Hirdetés

Egyelőre még nem debütált a Samsung Galaxy Tab S6 Lite, de régóta tudjuk, hogy érkezik. Egy brit kereskedő weboldala is bizonyíték erre, az Argos oldalára ugyanis felkerült pár új termékkép, ezeken pedig az opcionális Book tok is látható, valamint az az S Toll, ami állítólag benne lesz a dobozban a táblagép mellett. A termék Oxford szürke és Agora kék színekben lesz elérhető, az S Toll is ehhez igazodik mindkét esetben. 

Hirdetés

A Galaxy Tab S6 Lite 10,4 hüvelykes LED-kijelzőt kap majd, full HD+ felbontás mellett. Az előlapi kamera 5 megapixeles, a hátsó 8 megapixeles felbontású. A motorháztető alatt a Samsung Exynos 9611-es lapkája dolgozik, 4 GB RAM mellett. Az akku kapacitása 7040 mAh. A tabletről nem hiányzik majd a jackcsatlakozó sem. 

A 244,5 x 154,3 x 7 milliméteres tablet 467 grammos, és a 64 GB-os, WiFi-képes modell 339 angol fontba, vagyis nagyjából 137 ezer forintba kerül majd a mostani információk alapján. Lesz azonban 128 GB-os változat is, ha minden igaz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.