Hirdetés

Cserélhető akkus és ütésálló telefont mutatott be a Samsung



|

Finnországban 499 euróért lesz vihető a nagy meglepetésre cserélhető akkus Galaxy XCover Pro.

Hirdetés

Akinek hiányoznak a régi idők mobiljai cserélhető akkuval és strapabíró házzal, az jó, ha felírja a bevásárlólistájára az új Samsung Galaxy XCover Pro okostelefont. A középkategóriás mobil elsőként Finnországban jelenik meg január végén, utána elvileg Európa többi részére is eljuthat. A 6,3 hüvelykes, 1080p-s kijelzőjébe fúrt szelfikamerát építettek, és beágyazták az ujjlenyomat-olvasót is. 

Hirdetés

A nagy különlegességet az ütésálló kialakítás mellett a 4050 mAh-s, kivehető akku jelenti. A kijelző vizes kézzel és kesztyűben is használható, és van két programozható extra gomb is. 

Egyéb tekintetben annyira nem acélos a készülék: név nélküli, 8-magos chip, 4 GB RAM és 64 GB bővíthető tárhely került bele, 25 megapixeles szelfikamerával, 13 és 8 megapixeles hátlapi szenzorokkal. 

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.