Hirdetés

Sok minden kiderült a Samsung Galaxy SmartTag termékkövető kütyüről



|

A Tile nem csak az Apple-től, a Samsungtól is kap riválist. A Galaxy SmartTag napokon belül debütálhat.

Hirdetés

Régóta pletykálnak már arról, hogy a tech óriások megirigyelték a Tile termékkövető kütyüjét. Pletykák szerint az Apple és a Samsung is dolgozik a maga követőcímkés megoldásán, utóbbi már január 14-én, a Galaxy S21 mobilok mellett bemutathatja a Galaxy SmartTaget. Ezt valamilyen tárgyra kell majd akasztani (például pénztárca, bőrönd), és így Bluetoothon keresztül lehetővé teszi az adott tárgy követését. 

Hirdetés

A tajvani NCC adatbázisában már élőképek is vannak egy ideje a termékről, a hitelesítés szintén arra utal, hogy nagyon közel a bemutató és a megjelenés. A feketén kívül egy további árnyalat is lesz, de a funkciók mellett dizájnban is olyasmit kell elképzelni, mint a Tile követője. 

A konkrét funkciók listája nem szivárgott ki, de az igen, hogy cserélhető, 3 voltos gombelem ad energiát a Bluetooth 5.1-es Galaxy SmartTagnek, ami 15-20 euróba kerül majd, és a tippek szerint az új SmartThings Find szolgáltatásba is integrálható lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.