Hirdetés

Sokakat cserbenhagyott a Google Clock ébresztő az elmúlt napokban



|

Nincs annál rosszabb, mint mikor tényleg nem szólal meg a vekker.

Hirdetés

Nem vagy egyedül, ha az elmúlt napokban esetleg nem ébresztett a Google Clock androidos alkalmazás. Az internetet ellepték a bosszankodó felhasználók, akik arra panaszkodnak, hogy az app egyszerűen nem szólal meg a beállított időpontban, később pedig kihagyottként jelzi az ébresztést.

A probléma széles körben okozhat gondot, hiszen több Androiddal foglalkozó hírportál mellett már a Redditen is szóba került a téma, sőt az 1 csillagos Play Store-értékelések is ellepték az app oldalát.

Hirdetés

Szerencsére a Google-nél már tudnak a hibáról, a Redditen már jelezték is, hogy megtalálták a jelenség okozóját és hamarosan érkezik is a javítás. Természetesen az átmeneti időszakban a felhasználók sem tétlenkedtek, akik kiderítették, hogy egyeseknél a Spotify playlist riasztóhangnak való beállítása okozta az ébresztések elnémulását.

Mások azonban nem voltak ilyen szerencsések, több felhasználó még az Android teljes újratelepítésével sem tudta orvosolni a problémát és ugyan a jelenség többségben Pixel készülékeket érint, más gyártók mobiljait preferáló használók is panaszkodtak már arra, hogy tovább aludtak, mint kellett volna.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.