Hirdetés

Sydney Sweeney mellei lepték el a közösségi médiát, és ez nem sok jót jelent



|

Újabb híresség nevével éltek vissza a mostanság már X néven futó közösségi oldalon.

Hirdetés

A 26 éves Sydney Sweeney neve elsősorban az HBO-n futó Eufória szériával és a tavaly bemutatott Imádlak utálni című romantikus vígjátékkal vált ismertté, a legújabb nagy dobása pedig a Madame Web című szuperhősfilm lehetett volna, ám ez akkorát zakózott a pénztáraknál, hogy ő maga is élcelődött rajta egy sort a Saturday Night Live című humoros műsorban.

Az SNL-es fellépés azonban nemcsak ezzel ment nagyot a médiában, hanem azzal is, hogy a színésznő egy mélyen dekoltált ruhát viselt a monológja közben, ami sokak érdeklődését felkeltette, köztük az internetes csalókét is.

A 404 Media beszámolója alapján ugyanis az utóbbi napokban ellepték a manapság már X néven futó Twittert a "Sydney Sweeney leak" hashtaggel és címmel feltöltött posztok, amelyek azt sugallják, hogy a sztárt ábrázoló "kiszivárgott" pucér felvételekhez vezetik a felhasználókat.

Hirdetés

A bejegyzések túlsó végén azonban csak fertőző linkeket találni, ezekre kattintva pedig különböző vírusok települnek a leskelődni vágyók számítógépére.

A cikk alapján a "Sydney Sweeney leak" kifejezés rövid úton olyan népszerű lett, hogy egy ideig még az X is ezt ajánlotta először, ha elkezdtük beírni a színésznő nevét a keresősávba, e sorok írásakor viszont a platform már közbelépett, és a hashtagtegre keresve csupán egy üzenetet kapunk arról, hogy valamilyen hiba történt, próbálkozzunk meg az oldal újratöltésével, ami aztán szintén nem vezet eredményre.

Nem ez az első eset, hogy az Elon Musk által birtokolt közösségi oldal ehhez az eszközhöz folyamodik: januárban Taylor Swift nevével visszaélő deepfake-pornó lepte el a felületet, amit az X végül az énekesnőre irányuló keresések teljes letiltásával fékezett meg. A Sweeney-ügy most ismét feltüzelte a kritikákat a szolgáltatás kapcsán, sokak szerint ugyanis az új tulajdonos által leépített moderáció az oka, hogy előfordulhat ilyesmi a platformon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.