Hirdetés

Szavazz: mit nem nem tudtál a chiphiány miatt karácsony előtt megvenni?



|

A konzoloktól a videokártyákig számos termékhez nehéz hozzájutni.

Hirdetés

Bár 2020-at még azzal a reménnyel búcsúztattuk, hogy a pesszimista előrejelzések dacára nem fog nagyon elhúzódni a globális chiphiány, az elmúlt tizenegy és fél hónapban sem javult számottevően a helyzet. Sőt az ellátási láncban jelentkező problémák már az olyan hatalmas vállalatok üzleti terveire is hatással vannak, mint az Apple.

Ami a jövőt illeti, borúlátó az Intel és az Nvidia is, csupán az AMD vezetője látja már a fényt az alagút végén. Az általános hiányt tetézi a nyerészkedők és a kriptovaluta-bányászok egyelőre csillapíthatatlannak tűnő étvágya is. Mindennek következtében már biztosan nem rakhatunk Steam Decket a karácsonyfa alá, és például a PlayStation 5-tel kapcsolatban sem kaptunk jó híreket. 

Hirdetés

Ezért most szeretnénk megtudni, hogy a ti karácsonyi terveiteket keresztülhúzta-e a chiphiány.  A szavazás menete meglehetősen egyszerű, a felkínált tucatnyi válaszlehetőség közül kell azt kiválasztanotok, amelyik rátok érvényes. Ha netán több olyan termékkategória is akad, amiben érintettnek érzitek magatokat, arra az opcióra bökjetek, amelyik a legfontosabb számotokra. Természetesen annak sincs akadálya, hogy lent, a kommentek között elmeséljétek, mi az, amit nagyon szerettetek volna megszerezni, de egyszerűen képtelenség hozzájutni. Vagy ha mégis, akkor az abszurd mértékben megemelkedett ára okoz gondot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.