Hirdetés

Szörnyeteg is lehet a Nokia 9-ből



|

A Geekbench adatbázisában egy olyan kiadás is felbukkant, amelybe 8 GB RAM-ot tettek.

Hirdetés

Még az idén bemutatkozik a HMD Global első igazi zászlóshajója, Nokia 9 néven. Az utóbbi napokban sokan foglalkoztak a készülékkel, miután annak a prototípusáról számos fotó került elő

Hirdetés

Miközben mindenki arra kíváncsi, hogy vajon méltó csúcskészülék lesz-e belőle, azt már a fotókból megtudtuk, hogy Qualcomm Snapdragon lapkakészlet és 4 GB RAM lesz benne, illetve Unkown Heart kódnéven fut a modell. 

HMD Global TA-1004 jelzéssel később megjelent a Geekbench adatbázisában, ahol Snapdragon 835 lapkával, 4 GB RAM-mal és Android 7.1.1-gyel volt látható. Magasabb pontszámokat ért el a méréseken, mint a Samsung Galaxy S8. 

A jelek szerint azonban még a vártnál is erősebb lehet a készülék, legalábbis az egyik verziója. A Geekbench-en ugyanis feltűnt egy másik változat is, ezúttal 8 GB RAM-mal. 

Érdekesség, hogy az egymagos és a többmagos teszteken is alacsonyabb pontszámokat ért el - vélhetően más órajelekkel tesztelték a Snapdragon 835-öt. 

Az remek kérdés, hogy túlzás-e a 8 GB RAM egy okostelefonba, de ha ennyi lesz benne, akkor a HMD Globalnak lesz egy plusz indoka arra, hogy miért kér majd 699 dollárt (eurót) a készülékért - állítólag ennyibe kerülhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.