Hirdetés

Tényleg ütős lett a Honor V10



|

A 6 hüvelykes okostelefont Kirin 970-es lapkával, dupla kamerával, jó árral és közel keret nélküli kijelzővel dobta piacra a Huawei.

Hirdetés

A Honor a kínai Huawei egyik saját márkája, amellyel általában remek ár-érték arányú termékeket igyekszik kínálni. Éppen ilyen az új Honor V10 is, amely most végre bemutatkozott

Hirdetés

A készülék 6 hüvelykes, 18:9-es képarányú és közel keret nélküli kijelzőt kapott. Ez alatt Kirin 970-es csúcslapka, 4 GB RAM és 64 GB tárhely lapul, de létezik olyan modell is, amibe 6 GB RAM és 128 GB tárhely kerül. Ezek nagyjából 345 és 445 euróba kerülnek Kínában. 

Mindegyik modell 3750 mAh-s akkumulátort kapott (persze gyorstöltést is támogatnak), a dupla hátsó kamerák 20 és 16 megapixelesek, az előlapi 13 megapixeles. Az Android Oreo rendszeren az aktuális EMUI fut. 

Az alacsony ár többek között a 2160 x 1080-as kijelzőnek köszönhető, ugyanakkor a dizájn erősen prémium: fém ház, majdnem keret nélküli kijelző. Az ujjlenyomat-olvasó ennek ellenére elfért az előlapon. Van a készülékben továbbá microSD-foglalat, USB-C port és jackcsatlakozó, NFC és dual-SIM-foglalat. 

Európában december 5-én mutatkozik be hivatalosan a Honor V10, az ára várhatóan 400-450 euró között mozog majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.