Hirdetés

Tessék, most már a parfüm is okos



|

Francia sikk, olasz elegancia, hi-tech illatár.

Hirdetés

Okosparfümöt jelentett be a Ninu az idei CES-en - legalábbis olyan kütyüt, ami iPhone-ra csatlakozva, mesterséges intelligenciával támogatott alkalmazással kever nekünk fenséges illatot.

Három patron, azaz három alapvető illatkategória dolgozik a fiolában (az app természetesen szól, ha bármelyikük is kiürülne), melyekből kikeverve nem más, mint "Pierre", az MI parfümmester ajánlj nekünk új illatokat. Persze az iPhone-os alkalmazáson keresztül könnyedén felül lehet írni a mester tanácsát, ily módon összesen milliónál is több variációt fújhat magára a tulajdonos, mindezt fenntartható forrásból származó alapanyagokból, vegánbarát formulában.

Hirdetés

Sem árat, sem megjelenési dátumot nem közöltek a termékhez, ugyanakkor trendi videóban is megcsodálhatjuk, milyen is az, mikor a francia sikk és az olasz elegancia fekete vagy rozéarany tégelybe oltott hi-techben csúcsosodik ki, vagy mi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.