Hirdetés

Tripla kamerával jön a Huawei P20 széria?



|

Kiszivárogtak a Huawei P20, P20 Plus és P20 Pro dizájntervei: elvileg mindhárom tripla kamerát kap majd.

Hirdetés

Az elmúlt években rengeteget fejlődött a Huawei, amely a P8, P9 és P10 szériák után idén elvileg a P11-es sorozattal rukkol majd elő. A legutóbbi, Kínából eredő szivárgások alapján azonban elképzelhető, hogy a 2018-as csúcskészülékek valójában nem is a P11-es, hanem a P20-as szériát jelentik. 

Hirdetés

A szivárgások alapján három modellre számíthatunk. A normál P20 mellett jön a P20 Plus és a P20 Pro is. Mindhárom tripla hátlapi kamerát kap majd, de eltérő elrendezésben. Korábbi pletykák szerint a triplalencsés kamerarendszer 40 megapixeles lesz, és 5x-ös hibrid zoomot is tud majd. 

A tippek szerint a P20 és a P20 Plus alapvetően csak méretben különböznek majd, az ujjlenyomat-olvasójuk az előlapra kerül. A P20 Pro-nál ez már hátul lesz, és az előlapból is nagyobb arányt képvisel a kijelző. Ezen a modellen lesz egy képernyőbe belelógó szenzorsáv is, mint az iPhone X-en. 

A P20 és a P20 Plus állítólag a Mate 10 és a Mate 10 Pro modellekbe került Kirin 970-es SoC-t kapja, míg a P20 Pro egy erősebb, Kirin 975-ös változatot. Mindegyikbe 6 GB RAM és minimum 64 GB tárhely kerülne. 

Ha minden jól megy, akkor a Huawei már az MWC-n bemutathatja a P20-as szériát, de egyelőre persze kár lenne bármit biztosra venni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.