Hirdetés

Mégsem takarítja el az inaktív fiókokat a Twitter



|

Egyelőre felfüggeszti a terveit a Twitter, vagyis nem szabadul meg az inaktív fiókoktól.

Hirdetés

Nemrég többen foglalkoztak vele, hogy a Twitter azt tervezte, óriási mennyiségben törli az inaktív fiókokat, amelyekből rengeteg van már a platformon. 

Hirdetés

A BBC szerint ezzel a stratégiával a Twitter minden felhasználónevet törölne, amivel a tulajdonosa az elmúlt 6 hónapban nem jelentkezett be. 

A dolog a felfüggesztett fiókokat is érintené. A találgatások szerint a Twitter célja az, hogy felszabadítsa az értékes és jó felhasználóneveket, és elérhetővé tegye azokat mások számára. Elvileg december 11-én indították volna a tisztogatást, azonban most mégis felfüggesztették

Az emberek ugyanis rájöttek, hogy a Twitter nagytakarítása azoknak a felhasználói fiókját is törölné, akik időközben életüket vesztették. A Twitter szeretne megoldást találni arra, hogy az érintett tweeteket valahogyan megőrizzék. Amint sikerült kitalálni valamit, máris kezdik a nagy tisztogatást. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.