Hirdetés

Úgy tűnik, mégsem kerül sor a Discord Microsoft általi felvásárlására



|

A legfrissebb értesülések szerint lefújta az üzletet a Microsoft.

Hirdetés

Nagyjából egy hónappal ezelőtt, március végén számolt be a Bloomberg arról, hogy a Microsoft tízmilliárd dollárt szánna a népszerű, főleg, de nem kizárólag játékosok által használt beszélgetőapp, a Discord bekebelezésére. Bár korábban a Discord fejlesztői másokkal is tárgyalásokat folytattak a felvásárlásról, végül állítólag csak a Microsoft maradt. 

A The Wall Street Journal viszont most úgy értesült, hogy a redmondiak is kiszálltak, mivel a nagyjából legalább 7 milliárd dollárt érő cég független marad, és a tőzsdére menne inkább.

Hirdetés

A jelentés szerint ennek egyszerűen az az oka, hogy jól megy a szekér (a pandémia kezdete óta még jobban), 140 millió havi aktív felhasználóval és 130 millió dolláros bevétellel elégedetten zárták 2020-at, még ha állítólag ez veszteséget is jelentett. A WSJ azt írja, nem kizárt, hogy a jövőben újra előkerül a téma, de most levették a napirendről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.