Hirdetés

Új dupla kijelzős szabadalmat jegyeztetett be az Oppo



|

A kínai gyártó továbbra is keresi az egyedi, innovatív technológiai megoldásokat.

Hirdetés

Viszonylag kevésbé ismert márkanév a telefonok piacán az Oppo, viszont a kínai vállalat előszeretettel próbálkozik különleges megoldásokkal a készülékeiben. Korábban háromba hajtható mobilon és feltekerhető kijelzőn is dolgoztak a cég szakemberei, illetve nemrégiben mutatták be a mikroszkópkamerával ellátott Find X3 termékcsaládot. Az Oppo a napokban újabb egyedi megoldást szabadalmaztatott, ami egy újabb készülék alapjaként szolgálhat.

A szabadalom egy új telefonra vagy kisebb tabletre is vonatkozhat, a lényege pedig, hogy főképernyő mellett a készülék rendelkezik egy lecsatolható másodlagos kijelzővel is.

Hirdetés

Ezt a második képernyőt pedig vélhetően akár billentyűzet megjelenítésére is lehet használva, vagy felcsatolva hasonlíthat az alkalmazása a Microsoft Surface Duo megoldásához. Részleteket egyelőre nem tudni az Oppo fejlesztésével kapcsolatban, viszont izgalmas koncepciónak tűnik a megoldás.

Az Oppo emellett nemrégiben egy új mobil kontroller fejlesztést is szabadalmaztatott, ami dizájnja emlékeztethet a Razer Raiju Mobile-ra. A kínai gyártó eszköze viszont lapos formát kapott, és a jelek szerint saját fülhallgató is tartozik hozzá.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.